Архива за август, 2010

Бразилската влада цел да ги сними НЛО

Објавено на 12 Август 2010 на Администратор во Ufology
Тагови:

Чудно но вистинито: на тема НЛО морате да се регистрирате нов и значаен позиција преземени од страна на владата. Навистина, во случај на Бразил има нешто повеќе: официјална одлука и веднаш оперативни, кој објави Би-Би-во Латинска Америка делот на нејзините онлајн сајт. Администрацијата на Бразилија пресуди дека воздухопловните сили сега на регистри [...]