Archivio на февруари, 2011

НЛО видување над Ерусалим

Објавено на 2 Февруари 2011 на Администратор во Ufology
Тагови:

Овие денови има многу се зборува на видување, од страна на некои туристи светла објект лета на небото на Ерусалим (Израел). ЈуТјуб кружат неколку аматерски видеа од туристи кои тврдат дека го забележан топка на светлината во текот на Ридот на храмовите и Звуци ѕид,во срцето на градот. На весникот "Маарив", [...]