Архива за категоријата: ‘Заговори’

Законот на негирање САД?

Објавено на 21 Јули 2010 на Администратор во Заговори, Ufology
Тагови: ,

На 5 ottobre 1982, Ил д-р. Мозокот Т. Клифорд на Пентагон изјави на прес-конференциОктомври#8220;На ѕвезда”, Њујорк, 5 ottobre, 1982) тој контакт меѓу американските граѓани и вонземјани или нивните возила е строго нелегална. Ќе има право, досега помина незабележано (Наслов 14, Секција 1211 на ЦФР, [...]