Архива за категоријата: ‘Генетика’

Бела девојка роден во семејство црнците

Објавено на 22 Јули 2010 на Администратор во Генетика

Природата може да биде уште една голема мистерија за мажи. Се уште има работи кои науката го прави тешко да се објасни, како што се случи со Бен и Анџела Ihegboro. Angela е црна жена која е на чекање за дете. На породувањето, лекарите морале да се заклучи, со огромен папагал [...]