За нас

Добредојдовте на новата италијанска портал на мистерија. Овој сајт е одржуван од страна на просперитетна заедница на фанови и симпатизери кои се здружија за да се ослободи нивниот интерес теми и теми завиткан во мистерија и кој го истражувал за години или биле пишување есеи и книги.

Таа има за структурата на блог, на кој секој уредник да пишуваат статии на разни теми поделени во категории. Сепак, секој може да се намали во коментар или мислење.

Имаат добри четива, со надеж дека ти може да се придружи нашата заедница и ефикасно да придонесе за проширување на порталот.