Бела девојка роден во семејство црнците

Објавено на 22 Јули 2010 на Администратор во Генетика
La famiglia Ihegboro al completo

Семејството Ihegboro да се заврши

Природата може да биде уште една голема мистерија за мажи. Се уште има работи кои науката го прави тешко да се објасни, како што се случи со Бен и Анџела Ihegboro.

Angela е црна жена која е на чекање за дете. На породувањето, лекарите морале да се заклучи, со огромен папагал stupore, ненормален настан: неговата мала, Nmachi,беше сосема бело, со руса коса и сини очи!

Ил Папа ди бен 34 anni e la mamma Angela di 35 vivono на Londra,но тие се и нигериски потекло, и во боја, со двете семејства зад африканските "doc" и лишен од скандинавските или северните европски потекло. А потоа и како го објаснувате изглед на типичен нордиските новороденче?
ДНК анализата потврди татковството на бен, од намалувањето на првата хипотеза за можна предавство.
Згора на тоа, ниту еден од родителите во својте семејни дрва, Кавкаски гени.
Лекарите на Кралицата Мери болница на Sidcup, каде што детето е роден, изјавија дека Nmachi дефинитивно не е албино и призна дека генетиката, сега, се уште има темни делови, мистериозни правила кои не дозволуваат да се објасни многу ретки случаи, како оној претставена од страна на мали Nmachi.

Случај на Nmachi, е целиот свет и ги запрепасти дури и на експертите во генетиката. Она што се случи беше чудесна, и останува голема мистерија и необјаснето.

Моментално мал ангел живее во британскиот главен град со неговите родители и двајца браќа, вториот и во боја.
Сигурно сликите на мали Nmachi во средината на неговото семејство строго афро штрајкуваат за своите исклучителни. А малку детето како бел како снегулка во рацете на родителите на бојата е малку сликата толку необично, но секогаш тендер.
Нашата желба, е дека детето не се смета како навивач и не е предмет на морбидни погледи!
Се надеваме дека родителите прво и основно стори сé за да го заштити и да ја направат расте нормално со сите љубов, тој ќе треба, без оставајќи го на милост и немилост на весниците и телевизијата, правење пари на неа, како тоа е нивна "гуска која лежи на златни јајца".

Едно лице сака овој член