Добредојдовте

Објавено на 1 Јули 2010 на Администратор во Вести портал

Прво сакам да им даде на сите читатели добредојде во нашиот тематски портал кој ќе се справи со различни теми на тајните на светот и на историјата, НЛО, дезинформации, легенди и митови.

Нашиот не е вест организација, туку едноставно виртуелен состанок место меѓу навивачите и аматерски истражувачи обединети од желбата да ја знаат вистината и историјата на предметите често избегнувана од страна на други медиуми извори и не.

Мојата надеж е да се види расте голема заедница на читателите, а особено за луѓето кои сакаат да се шири своите идеи и своите знаења со други, размена на идеи и мислења, без да изгледаат смешно во очите на другите.

Бранат не вашите идеи, бидејќи тие се добри идеи, туку затоа што тие се вашите

Среќен читање

Биди прв да ја сакам.