Статии означени ‘археологијата’

Se ne parla pochissimo, неколку книги кои му налагаат, многу малку документарци кои го покажуваат ова место, но тоа би можело да биде една од најзначајните локалитети на земјата, една од основните човекови. Тука ќе се роди земјоделството, тука човекот решил да се смират, тука ќе изберат да стане ловец во земјоделец полиња… и [...]