Статии означени ‘Материјал менувач’

Истражувачите на Универзитетот Харвард имаат развиено, во соработка со МИТ, револуционерен нов материјал “програмабилни” промени начинот на кој команда. Исто како што ти го кажувам некои докази кои укажуваат на епизодата на Roswell (Ново Мексико, САД) на 1947 кога наводниот надчовечки НЛО се урна во пустината, овој материјал ќе биде во можност да [...]