Статии означени ‘Roswell’

Истражувачите на Универзитетот Харвард имаат развиено, во соработка со МИТ, револуционерен нов материјал “програмабилни” промени начинот на кој команда. Исто како што ти го кажувам некои докази кои укажуваат на епизодата на Roswell (Ново Мексико, САД) на 1947 кога наводниот надчовечки НЛО се урна во пустината, овој материјал ќе биде во можност да [...]

Roswell: на НЛО која им помогна на технолошкиот напредок

Објавено на 2 Јули 2010 на Администратор во Ufology
Тагови: ,

Roswell, Ново Мексико (САД) Американската е место познат во целиот свет за чудни настани кои се случија во 1947. Ние не сакаме да живеат тука за истраги и теории околу овој инцидент, но, за оние кои се запознаени со приказната, е кратко резиме. На 3 Јули 1947 сопственикот на [...]