НЛО видувања во Кина: блокирани на аеродромот

Објавено на 12 Јули 2010 на Администратор во Ufology
Тагови:

Тоа’ Петок вести на видување НЛО на небото на Жеџијанг,на источниот регион на Кина. По објект ќе исто така, е забележан во градот Ningbo да Wuxi два града во истата провинција.

Овие видувања се принудени на Хангжу аеродромот, главниот град на регионот, блиску до транзит преку нејзиниот воздушен простор за неколку часа.

И ова не е изолиран инцидент, бидејќи токму да Хангжу, на 16 Март, уште еден НЛО се предизвика сензација.

Аеродромот власти не се објавени било кинески коментар, како можни, дури и ако истрагата е започната да се испита sull'avvenuto.

Биди прв да ја сакам.