НЛО видување над Ерусалим

Објавено на 2 Февруари 2011 на Администратор во Ufology
Тагови:

Овие денови има многу се зборува на видување, од страна на некои туристи светла објект лета на небото на Ерусалим (Израел). Нејзините МожетеЦевка циркулираат неколку аматерски видеа од туристи кои тврдат дека го забележан топка на светлината во текот на Ридот на храмовите и Звуци ѕид,во срцето на градот.

Дневниот "Маарив", Веќе неколку недели објавија дека некои американски туристи биле забележани на небото на Ерусалим неидентификуван објект.

Тоа е бурните ден од вчера, 1 Февруари 2011 година. Еден ден магарешка и кои се вртат околу веста од античкиот места за богослужба. Сајтови, онлајн весници, портали, поделени помеѓу скептиците и possibilistic. Треба да се биде внимателен и јасно на полето на недоразбирањата. Претпоставките различни придружени првиот видео и последователните. Сеуште е нејасно како многу видеа биле снимени од различни агли. Двајца од безбедна. Никогаш како во овој случај разни центри НЛО, во светот, се одржува разумната пристап. Гостин, пред анализа на слики, неколку и околноста. На претпазливост владее. На НЛО центар на Беневенто (Младенче), иако во минатото укинати неколку наводни видувања на теореми, ги повикува навивачите да смиреност и трпеливост. На "НЛО sightinghs"Дали искушение за лесно ентузијазам, а во исто време не може да биде разрешен, на прв поглед, како лажна.

На младенче издаде соопштение подоцна во вечерните часови да се разјаснат неговата позиција на моменталната состојба на работите.

"Во однос на видување на Ерусалим 28 Јануари 2011 хаос владее апсолутна. Циркулираат околу неколку видеа прикажува на неидентификувани летечки објект од различни агли.
Некој веќе рече дека ФИЛМОВИ се лажни, други велат спротивното. Ние исто така сакаме да имаме глас! Како што ние секогаш се каже: "Невини додека не се докаже за виновен", и затоа мора да се демонстрира дека ФИЛМОВИ се вистинити или лажни, како и точно или неточно ќе им се суди на видување. Вистина, сепак, може да се смета единствен видео и лажни друг, иако и двата поврзани со истата видување. Кои сакаат да се направи малку на јасност ние ги преземе следниве позиција: анализира видео внимателно и обидете се да даде задоволителен одговор колку што е можно. Тоа не би да биде сериозна, во некоја смисла или на друг, даде избрзани одговори на емоционалната ".

И "веројатно дека во ова време на тим предводен од Анџело Carannante има нарачано студија за ова прашање да Carmine Силвестри, експерт во обработка на слика младенче. Во меѓувреме,видеоиспратени наМожетеЦевка, се појави пред неколку дена, нема далеку ги надмина триста илјади споделуваат мислења. Со ова темпо, до бројката од еден милион хитови не е химера.

Биди прв да ја сакам.